Gjetja e Punonjësve të Duhur

që Përshtaten

me Kompaninë tuaj

Është gjithmonë një sfidë për të gjetur punonjësin e duhur në kohën e duhur
me njohuritë e duhura!
Sidomos në qoftë se ju kërkoni specialistë, në të cilën tregu ka një hendek.
Ne synojmë ta plotësojmë këtë hendek përmes emigrantëve dhe të huajve, të cilët kanë motivimin dhe përvojën për t’ju sjellë rezultatet që ju nevojiten!

Na Kontaktoni
Sherbimet
  • Ne ofrojmë procesin e plotë të rekrutimit dhe ju sjellim kandidatët gati për të filluar punën

  • Ne ofrojmë punëkërkues nga vendet e Ballkanit, kryesisht nga Shqipëria, të cilët kanë kualifikimet e duhura dhe motivimin për të jetuar dhe punuar në Gjermani

  • Ne rekrutojmë dhe analizojmë kandidatët në mënyrë profesionale për të gjetur punonjësit e duhur në kohën më të shkurtër të mundshme

  • Ne intervistojme kandidatët në disa faza për të gjetur punojesit e përsosur

  • Ne ju sjellim vetëm kandidatët që plotësojnë kërkesat tuaja dhe me përvojën e duhur

  • Kandidatët për punësim afatgjatë ose afatshkurtër

Rreth Nesh

Fokusi ynë është të krijojmë një urë midis kompanive gjermane dhe profesionistëve nga vendet e Ballkanit! Ne lidhim fuqinë punëtore nga Shqipëria me kompanitë gjermane në mbarë vendin në fushën e mjekësisë, ndërtimit, logjistikës dhe më shumë!

Nëse keni nevojë për punonjës për vendet tuaja të lira, ne jemi partneri juaj në çdo hap. Ne sjellim individë të kualifikuar në fusha të ndryshme, ku tregu lokal ka më shumë nevojë.

Kandidatët përzgjidhen në mënyrë profesionale dhe në detaje në mënyrë që të plotësojnë kërkesat specifike të punës së kompanive. Nga ana tjetër, ne e lehtësojmë udhëtimin e kandidatëve dhe ne këshillojmë për gjithçka që nga momenti i kontaktit deri në nënshkrimin e kontratës dhe gjithçka në mes.