Gjeni kompaninë e duhur

në Gjermani

Jeni duke kërkuar për një mundësi pune në Gjermani por aplikimi është nje proces i gjatë dhe i komplikuar?
Nuk dini se ku të filloni për të gjetur punën e duhur?
Po kërkoni një punë me orar të plotë?

Apliko Tani
Informacion rreth fillimit të punës në Gjermani.

AKS kujdeset për të gjitha detyrat administrative dhe aktivitetet deri në fillimin e punës në Gjermani. Për më tepër, ne mund t’ju sigurojme se do të punësoheni në Gjermani nëpërmjet nesh, me kusht që të përmbushni kërkesat përkatëse për këtë.

  • Arsimim ne Fakultetin e Mjekesise dhe pesë vjet përvojë pune
  • Arsimim ne Fakultetin e Mjekesise me studime të mëvonshme
  • Arsimim ne Shkollë te Mesme me diplomë Bachelor pasuese dhe tre vjet përvojë profesionale
  • Niveli i njohur i gjuhës B2