AKS – Agjensi Punesimi per Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, , Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj.

Mirë se vini në AKS

Nëse zotëroni një profesion, zanat apo keni dëshirën për tu zhvendosur në Gjermani, ne jemi partneri juaj në çdo hap. Ne e bëjmë rrugëtimin tuaj më të lehtë dhe ju këshillojmë për çdo gjë, që nga momenti që na kontaktoni për punë, në nënshkrimin e kontratës, në nxjerrjen e lejeqëndrimit dhe në gjetjen e shtëpise në Gjermani.

Çfarë ofrojmë

Punësim në Gjermani

Ndërmjetësim për punësim në gjermani sipas eksperiencës individuale.

Analizim të kandidatëve

Analizim profesional i kandidatëve dhe kontakt direkt me firmat gjermane për një rekrutim sa më të shpejtë.

Përgatitje dhe këshillim

Përgatitje dhe këshillim i kandidatëve në çdo hap, duke përfshirë aplikimin, intervistën, vizën, lejeqëndrimin e gjetjen e shtëpisë.

Jepi një shans të ri vetes duke u punësuar në Gjermani!

Doktor

AKS - Agjensi Punesimi per Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, , Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj.

Infermiere / Mami

AKS - Agjensi Punesimi per Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, , Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj.

Kujdestare

AKS - Agjensi Punesimi per Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, , Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj.

AKS – Agjensi Punesimi per Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, , Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj.

AKS – Agjensi Punesimi per Gjermani. Vende pune ne Gjermani, Aplikim per pune ne Gjermani, , Punësim në Gjermani, Oferta pune Gjermani, etj.